INFORMATION VEDR. COVID-19

Krav om Corona pas for besøgende

På pressemødet den 9. november annoncerede statsministeren, at også de sociale tilbud er omfattet af kravet om fremvisning af et gyldigt Corona pas.

Det betyder, at eksterne besøgende til de unge/beboerne skal fremvise et gyldigt Corona pas, hvis de skal indenfor på Platangårdens fællesarealer (både indendørs og udendørs).

Undtaget fra dette krav er:

  • Nære pårørende (forældre/værge)
  • Børn under 15 år
  • Personer, som ikke skal besøge beboerne og som har andre ærinder (fx serviceydelser, post, håndværkere, myndighedspersoner)
  • Personer, som har andre ærinder på Platangården (fx serviceydelser, post, håndværkere, myndighedspersoner osv.) og som ikke skal besøge beboerne
  • Personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra at få foretaget en Covid-19-test

OBS! Besøgende som ikke kan fremvise et gyldigt Corona pas har mulighed for at tage en kviktest på kviktestcentret lige ved siden af Platangården, med åbningstid alle ugens dage.

PCR test for unge og medarbejdere

Alle unge og medarbejdere kan benytte sig af tilbuddet om en ugentlig gratis PCR test på Platangården, som gennemføres hver onsdag i tidsrummet 12.00-12.30.