Vedr. foredrag i Uddannelseskarrusellen

17. august 2020

Kære alle,

Vi har længe været i tvivl, om vi på grund af den verserende Corona pandemi vil kunne afholde vores arrangementer i Uddannelseskarrusellen i efteråret 2020 og foråret 2021.

Ledelsen har nu på et møde i starten af august besluttet, at vi ikke afholder nogle arrangementer i efterårs sæsonen, da vi vurderer, at risikoen for, at arrangementerne kunne udvikle sig til nogle super-spreder events, er for stor. Det skyldes primært at smittetrykket i Danmark igen er stigende, den generelle udvikling er uforudsigeligt (specielt i forhold til når efteråret og vinteren sætter ind) og at eksperterne især advarer mod smitte gennem aerosoler, som typisk opstår når mange mennesker samles i lukkede rum. Derudover afholder foredragsholdere, som selv er i risikogruppen, p.t. kun virtuelle foredrag – hvilket vi ikke synes er optimal.

På Platangården er det bl.a. gennem et stor opmærksomhed på håndhygiejne, afstandskrav og en begrænsning af mødeaktiviteten og antal af mødedeltagere lykkedes, at hverken vores beboere eller medarbejdere blev smittet med Corona. Det ønsker vi selvfølgelig ikke at sætte overstyr og vi vil også blive kede af, hvis nogle af vores gæster vil blive smittet.

Ledelsen vil til december genoverveje, om vi evt. i løbet af foråret kan afholde enkelte arrangementer eller om vi skal vente til den nye sæson i efteråret 2021 – hvor der forhåbentlig er udviklet et virksom vaccine. Vi vil på det tidspunkt informere jer om, hvad der er besluttet.

Vi beklager meget at vi må aflyse arrangementerne, håber på jeres forståelse og glæder os til den dag, hvor vi igen kan mødes til nogle spændende foredrag.