Fysiske rammer

Lejlighederne på Platangården

I en separat del af Nordhuset er der indrettet hhv. en et- og en toværelses lejlighed, hvoraf lejligheden med to værelser er handicaptilgængelig. Begge lejligheder har egen indgang, eget køkken samt bad og toilet.

DSCF3103.jpg
Plantegning nordhus 2

 Klik for større billede

I et særskilt byggeri ved Platangårdens døgnboliger er der yderligere fire lejligheder, hvoraf den ene er handicaptilgængelig. Disse lejligheder er et-værelses med indbygget soveniche i opholdsrummet. Alle lejlighederne har egen indgang, eget køkken samt bad og toilet, og fra hver lejlighed er der udgang til egen flisebelagt terrasse med udsigt over grønne områder. Behov for vaskefaciliteter er tilgodeset ved adgang til fælles bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Lejlighederne på Platangården ligger i nær sammenhæng med døgnboligernes fællesskab, og kan derfor udgøre et særligt potentiale for udvikling i trygge rammer.

I disse tilbud vil der altid være tilknyttet vågen nattevagt.

Nye lejligheder 1
Plantegning nye lejligheder

Klik for større billede

Lejlighed på Haminavej i Vordingborg

I huset på Haminavej findes der en selvstændige lejlighed. Lejligheden er en toværelses, med egen indgang, eget køkken samt bad og toilet. Der er adgang til fælles have, samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. 

Huset er beliggende centralt i Vordingborg, tæt på strøg, indkøb, uddannelse og det lokale havnemiljø.

I disse tilbud kan der tilknyttes tilkald af nattevagt.

20150706-DSCF0176.jpg
20150706-DSCF0178.jpg
20150706-DSCF0180.jpg

 Klik for større billede 

Lejemål med særlige formål

Platangården indgår også individuelle lejemål, der kan tilgodese borgeres evt. særlige boligmæssige behov samt ønsker omkring fysiske rammer.

I disse tilbud kan der tilknyttes tilkald af nattevagt.

Borgere med eget hjem

Ekstern Team yder desuden støtte til borgere i eget hjem, jf. Servicelovens §85.