Persondatapolitik

Når du bruger Platangårdens hjemmeside

Platangården har løbende adgang til statistiske oplysninger om besøgende på vores hjemmeside. Vi bruger Google Analytics, og det er ikke muligt at genkende enkelte personer ud fra disse oplysninger.

Når du har besøgt Platangårdens hjemmeside, indsamles følgende oplysninger om dig:

  • Hvilke sider du har kigget på
  • Hvilken browser du bruger

Formålet med at indsamle oplysningerne er, at Platangården kan bruge dem til at se, hvilken vej du bruger for at finde information på vores hjemmeside.  

Oplysningerne anvendes udelukkende til at forbedre bl.a. opbygning og formidling på Platangårdens hjemmeside.

Tilmelding til Platangårdens nyhedsbrev

Ved tilmelding til Platangårdens nyhedsbrev registreres den e-mailadresse, som du selv afgiver. Platangården benytter MailChimp som databehandler til at udsende nyhedsbrevene, hvilket betyder, at de får adgang til din mailadresse. MailChimp drives af Rocket Science Group og har datacenter i USA, men de har tilsluttet sig Pricacy Shield aftalen, der sikrer lignende databehandlings sikkerhed som i Europa herunder, at de ikke må videregive din mailadresse til tredjepart.

Du kan når som helst afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket, som er nederst i hvert nyhedsbrev.


Kun en enkelt medarbejdere på Platangården har adgang til listen over nyhedsbrevets abonnenter. Ved hjælp af disse oplysninger holder vi os løbende orienteret om omfanget og arten af abonnementer.

Oplysningerne om de enkelte abonnementer videregives ikke, og oplysningerne slettes automatisk, når du opsiger dit abonnement.

Tilmelding til Uddannelseskarrusellen

Når du tilmelder dig foredrag i Uddannelseskarrusellen oplyser du dit navn, e-mail adresse, din arbejdsplads og din afdeling samt arbejdspladsens EAN-nr. (offentlige) eller SE-nr. (private).

Vi anvender dine oplysninger udelukkende i forbindelse med booking, betaling og afvikling af arrangementerne. Vi opbevarer oplysningerne i SharePoint Teamsite. Der er det kun to udvalgte ansatte på Platangården, der har adgang til de systemer, hvor vi opbevarer dine oplysninger og dine data deles ikke med tredjepart.

Derudover bruger vi din e-mail adresse til at udsende en informations-mail om det nye program, som vi udsender en gang om året. I informations-mailen gør vi opmærksom på, at du til enhver tid kan afmelde dig informations-mailen. Når du afmelder dig, sletter vi din mailadresse fra vores mail liste.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i dine persondata

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi har om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem vi eventuelt har videregivet data til.

Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse eller samfundsmæssige interesser, fx forebyggelse af kriminalitet.

Du har ret til at få unøjagtige persondata rettet eller slettet

Hvis du mener, at de persondata, vi behandler om dig, er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til os og oplyse os om, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes. 

I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette eller begrænse brugen af dine personoplysninger. Hvis du mener, at dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata

Hvis du ønsker at få adgang til dine data, få dem rettet eller slettet, eller gøre indsigelse mod vores databehandling, undersøger vi, om det er muligt og giver dig svar på din henvendelse så hurtigt som muligt og senest en måned efter, vi har modtaget din henvendelse.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til:

Region Sjællands databeskyttelsesrådgiver:

Helle Jeppesen

Mobil: 40331585

E-mail: [email protected]

Yderligere information: http://intra.regionsjaelland.dk/regionshus/praktisk/it-service/databeskyttelsesforordningen/Sider/default.aspx