Dagens rytme

Rytmen i boligerne støtter op omkring den enkeltes dagsrytme. Der er mulighed for aftaler om vækning, ligesom der er mulighed for fælles morgenmad og pædagogisk støtte til at komme afsted til dagens aktivitet.

Dagsprogrammet for hver ung er forskelligt – men fælles for alle er, at vi sammen udfærdiger et program. Et program kan bestå af praktikker, skolegang, dagtilbud, STU i dagtimerne. I eftermiddags– og aftentimerne kan programmet bestå af sport, fritidsaktiviteter, praktiske opgaver som oprydning eller tøjvask, madlavning, socialt samvær – alt sammen med den pædagogiske støtte, som den enkelte har brug for.

Ligesom i ethvert andet hjem er der også tidspunkter på dagen og ugen, hvor der ikke er noget fast på programmet. 

Det er i eftermiddags- og aftentimerne, at de unge har mulighed for at skabe og tage del i det fællesskab, som naturligt opstår, når unge mennesker bor sammen. Det er her, de unge sammen med personale og de øvrige unge afprøver, hvem de er, hvad de står for, hvor deres grænser går osv. Det er også her der tændes op på bålpladsen, for spil, skønhedsaftner, fodboldkampe – alt afhængigt af, hvad de unge interesserer sig for.